1 Şubat 2013 Cuma

Cream Cheese Frosting

Krem peynir kullanılarak yapılan bu üst kreması fazla tereyağı kullanılmadığı için bizim damak tadımıza uygun bir krema. Yapılışı da çok kolay! Özellikle havuçlu cupcake ve red velvet'le mükemmel uyum sağlayan bu kremayı istediğiniz renk gıda boyasıyla renklendirebilirsiniz.

Malzemeler:
  • Yarım paket tuzsuz tereyağı
  • Yarım paket krem peynir
  • 1 cup pudra şekeri
  • 1 kaşık vanilya özü
Hazırlanışı:
  • Tereyağı ve krem peyniri mikserle orta hızda çırpın. 
  • Mikserin hızını düşürüp pudra şekerini yavaşça ekleyin, vanilyayı da ekleyip homojen hale gelene kadar çırpın. 
  • Hemen kullanılmayacaksa, kremayı buzdolabında 3 güne kadar bekletebilirsiniz. Tek yapmanız gereken kullanmadan önce oda sıcaklığına getirip düşük hızda mikserle çırpmak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder